درباره مدیران گیو

فارق التحصیل از دانشکده L’academie de cuisine در امریکا که یکی از معتبر ترین مدارس آشپزی و شیرینی در دنیا می باشد .

سوابق:

  • #  سرآشپز (chef) : رستوران ایتالیایی در هتل هیلتون Taratoria

#   سرآشپز (chef) : رستوران Persimmon

#   سرآشپز (chef) : رستوران District commons

#   سرآشپز (chef) : رستوران لبنانی Neyla

#   از اعضای مدیریتی رستوران های زنجیره ایی Moby Dick House of Kabob که یکی از بزرگترین رستوران های ایرانی در منطقه واشنگتون مریلند ویرجینیا در شرق امریکا می باشد.
certificate—————-

ما مفتخریم تجربیات ئ تخصص خود را در کشورمان (ایران) به کار گرفته تا بتوانیم محصولات غذایی مطبوع ، سالم و متفاوتی به شما ارائه دهیم.